Tochtkieren Opvullen

Gepubliceerd okt. 08, 22
6 min read

Raam Isolatiefolie

Heb je een brievenbusklep in de voordeur zitten en heb je last van kou dat naar binnen komt? Overweeg dan om tochtwering aan de achterzijde van de brievenbus te plaatsen (dichtingsprofiel kieren). Tochtwering is de perfecte manier van isoleren. Daarnaast houdt zo'n tochtborstel niet alleen kou tegen, maar is het ook vochtwerend en houdt zelfs insecten tegen.

Tocht is niet alleen zeer onaangenaam, het zorgt ook voor de nodige energieverspilling. Een tochtige woning voelt vaak koud aan, waardoor de verwarming vaak langer of harder wordt aangezet. Met tochtwering achter uw brievenbus bespaart u energiekosten en voorkomt u tocht in uw huis via de brievenbus. Deze luxe tochtwering van het merk intersteel is gemaakt van RVS.

Je bevestigd deze brievenbus en tochtborstel combinatie aan de binnenkant van de voordeur - Specialist in Isolatie - Grote Voorraad. Het heeft een mooiere uitstraling vanuit je huis omdat je de tochtborstel in de deur niet ziet zitten! .

Zelfklevende Tochtstrip Voor Ramen

Door je woning goed te isoleren bespaar je maandelijks heel wat energie, zeker in de koude maanden die er weer aankomen. verzamelde tips waarmee je eenvoudig zelf de isolatie van je huis kunt verbeteren! Door reflecterende folie te plaatsen achter je radiatoren, geven deze hun warmte af aan je huis in plaats van je muren.

Hoe Kan Ik Mijn Woning Isoleren?Kou In Huis Tegengaan

Zelfs de kleinste kieren bij buitenmuren en -ramen zijn gezamenlijk zeer slecht voor de isolatie van je huis. Zelfs via je brievenbus kan kostbare warme lucht naar buiten stromen (Bespaar op isolatie). Het plaatsen van tochtstrips voor gaten, kieren en je brievenbus kost weinig geld en zorgt ervoor dat er minder warmte verloren gaat.

Gesloten gordijnen verhogen ‘s avonds niet alleen je privacy, ze vormen ook een extra isolatie voor je woning. De stilstaande lucht tussen het raam en de gordijnen houdt veel warmte vast. Gooi de gordijnen overdag daarentegen meteen wijd open zodra de zon schijnt: zo maak je optimaal gebruik van de gratis warmte van de zon.

Isolerende Glasfolie

Dit is eenvoudig te bereiken met behulp van schuimrubberen hoesjes - 5 tips om je gasprijs laag te houden. Heeft je huis een slecht geïsoleerde garage of bijkeuken? Hier gaat ongemerkt veel warmte verloren! Het isoleren van de desbetreffende ruimtes is een aardige klus, maar door tochtborstels aan te brengen onder de binnendeur naar de garage of buitenkeuken, beperk je de hoeveelheid warmte die je kwijtraakt.

Isolerende Raamfolie Om Warmte Beter Binnen Te BehoudenIsolatie Huis

De verwarming hoger zetten heeft weinig zin en kost ook nog eens extra energie: trek dus lekker warme sokken of sloffen aan. Zet een uur voordat je gaat slapen de verwarming alvast lager. Zoveel koelt het niet af in dat ene uurtje en het scheelt je zo vier procent op je energiegebruik.

Door muren die op de wind staan af te schermen met bijvoorbeeld een heg, kan dit je zeker op de langere termijn de nodige stookkosten besparen. Start vandaag nog met het besparen van energie! Dat is niet alleen leuk voor je portemonnee, je helpt ook nog eens het milieu. dichtingsprofiel ramen. Geplaatst op 22-10-2017 .

Zonwerende Folie? Te Koop Bij De Expert In Raamisolatie Folie!

Is jouw huis na-geïsoleerd met spouwmuurvulling en HR++ glas, heeft het een A label, maar heb je alsnog een hoge energierekening? Dan loont het de moeite om eens op zoek te gaan naar tochtgaten. Een van de redenen van tegenvallende energiebesparing is namelijk dat er alsnog via allerlei kieren koude lucht binnenkomt in huis. folie voor achter verwarming.

Echt een jaren 90 oplossing. De brievenbus dicht maken en buiten een brievenbus ophangen is een goede oplossing. Zoveel post komt er niet meer binnen. Wil je wel een brievenbus in je deur behouden, dan is er nu een heel mooie oplossing: de Homebox. De Homebox is de énige geïsoleerde en tochtvrije brievenbus op de markt.

HOMEBOX Op onderstaande infrarood foto zie je een gemonteerde Homebox bij mijn ouders. Deze warmtebeeldfoto maakte ik terwijl het enkele graden boven nul was. Zoals te zien is, isoleert de brievenbus nu zelfs beter dan het houtwerk eromheen. Het onderste vlak is een na-geïsoleerd stukje deur. De temperatuur vlak onder de brievenbus is hetzelfde als binnen.

Isolerende Glasfolie

Die had namelijk gelijk langs de deur naar beneden moeten vallen. Hoe een gewone brievenbus met tochtstrip eruit ziet, zie je hieronder. Dat is een koud en tochtend gat. Hoewel de Homebox een prijzige brievenbus is, heeft deze wel degelijk nut. Het zal een stuk comfortabeler worden in de ruimte waar de brievenbus zit, en ook de verwarming hoeft minder vaak aan (isolatie huis).

Een andere conclusie is dat een gewone houten deur helemaal niet zo goed isoleert. Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Stel ze gerust hieronder. Wil je liever persoonlijk advies van mij als adviseur verduurzaming, dan kan dat natuurlijk ook. Ik help je graag met jouw specifieke situatie.

The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Niets is zo onaangenaam als een huis dat tocht. Het kost bovendien extra moeite en energie om je huis warm en comfortabel te houden. Can, Do tochtwering helpt om het wooncomfort te verhogen en energie te besparen.

Online Isolatiemateriaal Bestellen

Isolerende Raamfolie: Besparing En TipsIsolatie: Prijs Advies & Tips Isoleren

Can, Do levert vier verschillende oplossingen om het probleem van tocht te verhelpen: onderin de deur: tochtvaldorpel rondom de deur: tochtprofielen in het kozijn onderaan de deur: dorpelprofielen binnenkant van de voordeur: brievenbus tochtafsluiter Een tochtvaldorpel wordt, nagenoeg onzichtbaar, onderin de deur gemonteerd. Bij het sluiten van de deur zakt de valdorpel op de vloer en voorkomt op deze manier tocht.

Een tochtvaldorpel is zowel op binnendeuren en buitendeuren toepasbaar. Informatie over isolatiematerialen. Een tochtvaldorpel wordt altijd geleverd inclusief de juiste frezing, je kunt een tochtvaldorpel ook los bestellen. De maximale uitval van de tochtvaldorpel is 15 mm Indien de deur aan de onderkant moet worden ingekort, moet de aangebrachte frezing weer tot de juiste diepte (28 mm) worden bijgewerkt.

Een tochtvaldorpel kan niet gecombineerd worden met een schuifrailsysteem (Informatie over isolatiematerialen). Een tochtvaldorpel is niet mogelijk bij de deuren uit de Finished en Industrial serie. Indien de deur aan de onderkant moet worden ingekort, moet de aangebrachte frezing weer tot de juiste diepte (34 mm) worden bijgewerkt. Een tochtprofiel wordt in het kozijn gemonteerd en zorgt ervoor dat er geen tocht tussen de deur en het kozijn kan komen.

Tochtwering

Aluminium inbouwprofiel Onzichtbaar gemonteerd in de sponning Spijkers worden meegeleverd Volledige set, geschikt voor een kozijn van max. 231,5 x 93 cm, eenvoudig op maat te maken Aluminium opbouwprofiel Gemonteerd in de dag Spijkers worden meegeleverd Voor het afdichten van grote kieren Volledige set, geschikt voor een kozijn van max.

Kies een hoge isolatiewaarde van het materiaal (Rdwaarde). tochtstrip binnendeur. Dak tenminste Rd 3,5. Vloer ten minste Rd 3,5. Bodem kruipruimte ten minste Rd 3,5. Voorzetwand ten minste Rd 2,5. Als er al isolatiemateriaal aanwezig is, kan deze worden aangevuld.

Moderne gasketels zijn gemaakt om op 60 je huis te verwarmen. Als ze hoger staan verliezen ze tot wel 15% rendement. Check dus of je gasketel goed staat afgesteld via en bespaar snel op je gasrekening. Hoe lager je ketel staat hoe efficiënter hij is: probeer het gewoon eens uit op 55 of zelfs 45 graden.

Raamfolie IsolatieDeze kun je gratis krijgen bij een Warme Burendag. Oude deuren isoleren slecht en sluiten vaak niet goed aan op het kozijn. Toch zijn we erg gehecht aan onze oude voordeuren. Met een goed dik gordijn hou je de kou buiten. En als je temperaturen weer stijgen haal je hem weer weg.

Navigation

Home

Latest Posts

Bouwdroger Verhuur

Published Dec 31, 22
6 min read

Dichtingsprofiel Ramen

Published Dec 17, 22
6 min read